Biodanza Dansdag

vrijdag 30 December 2022

Georganiseerd door:

Miranda van Keulen & Yvonne Koppes 

 

Straks, over een paar weken, is het alweer kerstvakantie! Dan stoppen de meeste vaste wekelijkse lessen en is er tijd voor andere ontmoetingen. Familie, vrienden, dansvrienden? Precies in die tijd organiseren Miranda van Keulen & Yvonne Koppes een Biodanza-dans-dag. Een hele dag voor jezelf. Om Biodanza wat langer te be leven. Het belooft een mooie dag te worden en wij zouden het heerlijk vinden als jij er ook bij bent!


In deze periode, tussen kerst en oud en nieuw, waarin we vaak meer tijd hebben voor bezinning, een dansdag. Een dag vol mogelijkheden, waarin je uitgenodigd wordt om je onder te dompelen in jouw unieke mogelijkheden. Met ondersteuning van heerlijke muziek en fijne dansen. We verbinden ons met elkaar en met de liefde en steun van onze Voorouders.

De magie van kerstmis en de overgang naar een nieuwjaar.
In deze periode van de 12 heilige nachten (tussen kerstavond en 3 koningen) is de sluier tussen onze stoffelijke fysieke wereld en de kosmos het dunst en beter voelbaar. Daardoor kunnen we beter in contact komen met de energie van onze Voorouders.

Blokkades die in ons lichaam opgeslagen zitten, kunnen van generatie op generatie gedragen en doorgegeven worden. Door met respect en liefde contact te maken met ons lijf en de voorouder-lijnen, kunnen we via de dansen blokkades, die ons in het dagelijks leven beïnvloeden, laten bewegen.

We kunnen ons gesteund voelen door onze voorouders en met trots en vrijheid NU een plek innemen op aarde en deze ervaring aan onszelf geven.
Dansend met elkaar naar de overgang van het aankomende nieuwjaar.

Dat is wat wij voorstellen van deze dag.
Wat wij ons wensen. Weet je heel erg welkom.
Yvonne Koppes en Miranda van Keulen

Praktische informatie

Voor wie?
Voor iedereen met enige Biodanza ervaring

Opgave:
Yvonne Koppes via yvonnebiodanza@gmail.com
Miranda van Keulen via miranda@biodanzafabriek.nl

Tijden:
10.30-17.00 uur
Deur open vanaf 10 uur

Lunch:
Neem iets lekkers mee om te delen,  zodat we met elkaar een overvloedig lunchbuffet kunnen creëren.

Een dekentje, warme sokken of iets anders wat je nodig hebt, voor een lekker rust momentje na de lunch 

Bijdrage:
60 euro

Adres:
‘De Zaagtand'
Sint Eloystraat 106, Hoorn
(Zaal heeft vloer verwarming)

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb